"The strongest position you can be in is complete surrender."

praktisch


Ik geef enkel privé les (ook in het engels).
Ik heb gemerkt dat tijdens privélessen de informatie een stuk doeltreffender overgebracht wordt. Het is veel sneller zichtbaar voor mij waar ik tijdens de les meer of minder focus op hoef te leggen, we kunnen op maat werken. In een groep blijft het meer een algemeen verhaal, terwijl ieder mens anders is en iets anders nodig heeft. Ik haal voor mezelf erg veel voldoening uit het lesgeven in deze vorm en "mijn" cursisten voelen zich aan het einde van de cursus bekrachtigd en ervaren meer vertrouwen in zichzelf, hun lichaam en hun omgeving. Door de gesprekken die we tijdens de cursus hebben gevoerd zijn ze bezig gegaan om meer inzicht te krijgen in zichzelf zodat ze beter weten wat ze nodig hebben om van de geboortedag een mooie ervaring te maken.

Tijdens privélessen kunnen we meer op maat werken. Specifieke aandachtspunten kunnen uitgebreider behandeld worden als daar behoefte aan is. In jullie omgeving (soms ook de plek waar de geboorte zal plaatsvinden) leg ik uit hoe hypnobirthing werkt en wat je zelf kunt doen om van de geboortedag van je kind een vreugdevolle ervaring te maken. Iets waar je je hele leven met plezier op terug kunt kijken. Als je niet van groepen houdt, als je aan huis gebonden bent, je hebt niet genoeg energie of je partner ziet een groep niet zitten...dan is een privé cursus wellicht iets voor jou/jullie. Uiteraard is de cursus ook prima te volgen zonder partner.
De cursus bestaat uit 3 lessen. Data en tijdstip kunnen in overleg.
Privé lessen geef ik bij voorkeur aan huis. Vanaf Groningen reken ik 19 cent kilometer vergoeding. Ik geef over het algemeen les in Groningen, Drenthe en Friesland.


Kosten:
privécursus:€ 350,- Als je het hypnobirthing boek al in je bezit hebt, of je kan het van iemand lenen betaal je €330,-

Mocht betaling in 1 keer een belemmering zijn dan kan je mij uiteraard benaderen voor een betalingsregeling.
Aangezien het cursusgeld een investering is, bied ik een kennismakingsgesprek aan als je de behoefte voelt om mij eerst even te zien/spreken voordat je met mij in zee gaat. Dit kan telefonisch of "live". Je moet daarvoor wel naar Usquert afreizen :-) Google maar even waar het ligt ;-)

Vergoeding Ziektekostenverzekering:

Vraag mij naar de mogelijkheden.

Bij de cursus zijn ingegrepen:
• privécursus: 3 cursus-sessies geleid door een gecertificeerd HypnoBirthing cursusleidster.
• Support per e-mail, telefoon, what's app voor- tijdens en na de cursus
• Het originele HypnoBirthing® boek van Marie F. Mongan
• Originele HypnoBirthing® CD's
• Persoonlijke audio opnames
• Alle lesmateriaal (scripts en hand-outs)
• Professionele, ervaren en betrokken begeleiding

HypnoBirthing® is een zwangerschapscursus voor aanstaande moeders en hun (geboorte)partner, opgericht door Marie F. Mongan. In 1989 verscheen haar boek Ik ben Sylvia.
In 2009 ben ik moeder geworden van Lucy. Wow! Wat een levensveranderend moment, iets wat bij mij niet vanzelf..

Sylvia de Groot

sylvia@hypnobirthing-groningen.nl

neem contact op

hypnobirthing-groningen - RondomZwangerschap.nl - Sylvia de Groot - 06 16158578 - sylvia@hypnobirthing-groningen.nl
Hypnobirthing nederland - Weekend Zwangerschapscursus - Weekend Hypnobirthing - Hypnobirthing Groningen - Friesland - Drenthe